Heerlijk NogEvenWeg naar een vakantiehuis. In Nederland heeft u de keuze uit duizenden vakantiewoningen die gelegen zijn op vakantieparken of woningen die juist zeer afgelegen liggen.

De meeste recreatiewoningen zijn te vinden aan de Noordzeekust, op de Waddeneilanden en in de bosrijke gebieden van de Veluwe en Drenthe. Maar ook het waterrijke Friesland en het heuvelachtige Zuid-Limburg zijn zeer populaire vakantiebestemmingen waar veel vakantiewoningen te vinden zijn.

Zoekt u een huis op een vakantiepark of bent u op zoek naar een lastminute, dan kunt u vrijwel altijd wel iets vinden in het zeer grote en gevarieerde aanbod van Landal GreenParks of Roompot Vakanties.

In de rubrieken op het vervolg van deze pagina vindt u de beschrijving van minder bekende, maar vaak hele mooie vakantieparken.

Boomhiemke - Ameland

Boomhiemke - Ameland, het grootste vakantiecentrum op het mooie Waddeneiland Ameland. Keuze uit veel verschillende accommodaties. Op het park kunt u gebruik maken van veel verschillende faciliteiten. Heeft u plannen om naar Ameland te gaan dan is een vakantiewoning op dit park een aanrader.

De Krim - Texel

Vakantiepark De Krim op Texel is het grootste vakantiepark op Texel. De Krim heeft een royaal aanbod aan vakantiewoningen en chalets. Ook zijn een aantal luxe familiewoningen te huur en is er een gezellige familiecamping. Op het park zijn veel faciliteiten. Van een eenvoudige speeltuin tot een prachtig in de duinen gelegen golfbaan. Ook meerdere overdekte faciliteiten zoals zwembad, indoor speelparadijs en bioscoop.

Mooie ligging dicht bij bossen en duinen in het noorden van Texel.

Molecaten

Molecaten vakantieparken biedt op haar 15 vakantieparken in Nederland een zeer divers aanbod aan vakantiewoningen, chalets en campingplaatsen.

Kies voor een vakantie aan de kust of voor een verblijf in een bosrijke omgeving. De parken zijn allemaal mooi gelegen en hebben bovendien veel faciliteiten zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie. 

Bij Molecaten vindt u altijd een passend vakantieverblijf.
Ook groepswoningen beschikbaar voor groepen tot 14 personen.